Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa grzybowa z kaszą"
Polecam.
Odsłon: 469
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 184
Polecam.
Odsłon: 469
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 184
Składniki
Cebulę pokroić w piórka, grzyby pociąć w plastry. Warzywa pokroić w słupki, wszystko podsmażyć na maśle, przełożyć go garnka, zalać wodą, dodać sól, pieprz i majeranek, gotować na małym ogniu około pół godziny.
Kaszę opłukać na sitku, dodać do zupy, gotować kolejne pół godziny. Przed podaniem zupę zabielić. Dekorować ziołami i grzybami.Źródło: Twoje Imperium