Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na grzyby trwa w najlepsze, więc można zrobić zupkę grzybową. :)
garnek
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 42
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 339
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1432
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 147
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 42
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 339
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1432
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 147
Składniki
1. Ugotować bulion używając wszystkich warzyw oraz przypraw. Gotowałam ok 2-3 godzin. 2. Namoczyć grzyby wodą z bulionu. Moczyłam ok godziny. 3. Pokroić warzywa i wrzucić do bulionu wraz z grzybami. 4. Odlać dwie chochle wody i rozpuścić w niej śmietanę. Dodać do zupy. 5. Po dodaniu wszystkiego do garnka doprowadzić do zagotowania. Zupę jeść samą lub podawać z makaronem czy grzankami. Smacznego! :)