Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6712
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6712
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Składniki
Marchew, pietruszka, por i seler pokroić.
Kapustę pokroić w dużą kostkę, cebule w małą kostkę.
Na patelni podsmażyć mięso z cebulą, doprawić solą i pieprzem.
Warzywa ugotować w czterech litrach wody, dodać mięso z cebulą i kapustą.
Wsypać ryż i zagotować.
doprawić do smaku dodać przecier pomidorowy.
Zupę zagęścić mąką wymieszaną ze śmietaną. SMACZNEGO !!