Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sycąca zupka w sam raz na jesienny obiad :)
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 413
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85651
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 413
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85651
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
Dynię, marchew i ziemniaki kroimy w kostkę. Do garnka wlewamy tyle wody by przykryła warzywa. Zagotowujemy i gotujemy przez 25 minut.
Do garnka z zupą dodajemy puszkę mleka kokosowego i gotujemy jeszcze przez chwilę. Doprawiamy do smaku solą, ksylitolem i przyprawą curry.
Zupę blendujemy na gładki krem. Podajemy z porcją ugotowanego ryżu i posypujemy ulubionymi chrupkami. Smacznego