Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa, szczególnie dobrze smakuje w ciepłe wiosenne dni, więc już niedługo :))
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Cukinie umyć, osuszyć, pokroić w kostkę. Ryż ugotować w osolonej wodzie. Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę. W garnku na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę i czosnek, dodać pokrojoną cukinię i groszek, smażyć ok. 3 min. po czym zalać wywarem, doprawić solą i pieprzem i gotować ok. 15 min. Na koniec zupę zaprawić śmietaną wymieszaną z maką. Podawać z ryżem.