Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa Chińska będzie dziś Będzie też kurczak lubiany. Ale w zupie… gotowany.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 768
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 768
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Składniki
Mun grzyby moczymy w wodzie około godziny. 2. Mięso z kurczaka kroimy w kostkę obsmażamy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przypraw: sól, przyprawa do kurczaka, sos sojowy, sos chili,
3. Do garnka wlewamy 2 litry wody, dodajemy kostki rosołowe, mieszankę chińską, oczywiście cały czas gotujemy.
Mun grzybki odlewamy z wody i drobno kroimy.
Chiński makaron kruszymy na mniejsze kawałki. 6. Grzybki i makaron dodajemy do rosołu, 10 minut gotujemy.
7. Mięso przekładamy do garnka i doprawiamy chili oraz przyprawą do dań chińskich. 8. Smacznego.