Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, pożywne, łatwe w przygotowaniu.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 125
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 188
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 125
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 188
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Mięso mielone usmażyć na tłuszczu, następnie włożyć do garnka z wodą
Mieszankę usmażyć i również włożyć do garnka z wodą i zagotować
Dodać zioła prowansalskie, wegete. Serki topione rozpuścić w szklance gorącej zupy i wlać do pozostałej części.