Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chińska zupa prawie ekspresowa ;). Prosta w wykonaniu i aromatyczna.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 430
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1272
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 430
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1272
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Składniki
Grzyby moon zalewamy wrzątkiem. Jak zmiękną kroimy w paski. Pierś z kurczaka kroimy w paski i obsmażamy na złoto na oleju. Podsmażamy też przez chwilę mrożone warzywa. Do bulionu dodajemy podsmażone mięso, warzywa i grzyby. Gotujemy 5-10 min. Doprawiamy solą, pieprzem, przyprawą pięciu smaków, imbirem i obficie zalewamy sosem sojowym. Gotujemy jeszcze przez chwilę. Podajemy z makaronem sojowym bądź ryżowym.