Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa cebulowa"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 233
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 528
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 233
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 528
Składniki
Cebule obierz, pokrój w drobną kostkę. Masło stop w rondlu, włóż cebule, zeszklij. Wlej wywar drobiowy, gotuj ok. 30 minut na małym ogniu pod przykryciem. Zupę zabiel śmietaną, przypraw do smaku solą i pieprzem.
<strong>Czas przygotowania: 35 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 0,90 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie