Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa inspirowana przepisem na barszcz ukraiński, wyszło pysznie
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 289
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 289
Składniki
1. fasole wypłukać, namoczyć na kilka godzin, gotować na małym ogniu, 2. gdy fasola zmięknie, dodać pokrojoną marchew, ziemniaki, cebule, pora, pietruszkę i łyżkę masła, dodać grzybki suszone, liść laurowy i ziele angielskie, zalac bulionem, 3. buraki obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do zupy, zagotować, zakwasić octem, gotować na malutkim ogniu, dodać majeranek i natkę, zupę zaprawić smietaną, doprawić finalnie, smacznego