Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne sycące danie na bazie mleka. U mnie w domu często robię zwłaszcza latem na obiad.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 16
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 532
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 730
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 16
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 532
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 730
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
1. Gotuje mleko i rozpuszczam w nim budynie 2. W miseczkach (lub talerzach do zupy) na dno wsypuje czekoladę do picia i bakalie. 3. Zalewam budyniem. 4. Jak się zrobi „skórka” posypuję jeszcze bakaliami.
5. Czekam aż ostygnie. Można jeść z samymi płatkami kukurydzianymi lub muesli.