Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 511
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 511
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Składniki
Ziemniaki kroimy w kostkę pora rozdzielamy na liście kroimy na paseczki 1-cm. Czosnek siekamy przygotowane warzywa wrzucamy ma rozgrzany tłuszcz, doprawiamy solą pieprzem zielem angielskim i listkiem bobkowym smażymy około 5 minut brokuły gotujemy w 1,5l wody aż będą miękkie dodajemy kostki rosołowe oraz warzywa z patelni i gotujemy razem 5minut. Następnie zupę dokładnie miksujemy podajemy z groszkiem ptysiowym.