Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, zdrowa zupa na niedzielny obiad.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3314
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3314
Składniki
Wykonanie: Cebulę drobno posiekać i udusić na maśle na złoty kolor z mieloną papryką i zmiażdżonym czosnkiem. Następnie dolać wody, posolić do smaku, wrzucić pokrojone ziemniaki , pomidory i paprykę. Zupę doprawić kminkiem i gotować do miękkości ziemniaków.