Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, na grypę, zdrowe
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6799
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 147
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6799
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 147
Składniki
Bułkę lub chleb kroimy w dużą kostkę dajemy do miski , wyciskamy czosnek przez praskę do miseczki, wsypujemy vegetę, pieprz.
Zalewamy gorącą wodą, ewentualnie doprawiamy. Jemy baaaaardzo gorące i ostre, tak, żeby prawie wypaliło nam dziób :)
Opcjonalnie: Można posypać startym żółtym serem