Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z warzyw na wzmocnienie przy osłabieniu wiosennym.
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6724
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6724
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oliwce. Warzywa pokroić na mniejsze kawałki, zalać wodą a takiej ilości, aby tylko przykryła warzywa. Ugotować I doprawić do smaku. Dodać podsmażoną cebulkę. Całość miksować blenderem. Wymieszać ze śmietaną.