Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pikantne danie, zdecydowanie nie dla posiadaczy delikatnego podniebienia :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Koncentrat, pomidory obrane ze skórki i keczup podlać wodą i dusić na wolnym ogniu do jednolitej konsystencji z łyżką masła. pokrojone w kostke pieczarki podsmażyć wraz z paprykami. Wszystko razem wymieszac, dodać pokrojone ogórki i gotowac na wolnym ogniu. Cebule pokroić w piórka, usmażyć z kiełbasą pokrojoną w kostkę i wrzucic do reszty składników. doprawić solą i pieprzem . dodać majeranek i zioła prowansalskie, a następnie pieprz cayenne. zagotować, dodać dwie łyżki mąki, gotować 3 minuty mieszając. Gotowe!