Warzywna zupa

Warzywna zupa
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Jagoda50
Jedna z moich ulubionych zup.

Składniki

Przygotowanie

  1. do garnka włożyć pokrojone warzywa,zalać wodą,dodać przyprawy,zagotować,wsypać ryż i gotować na wolnym ogniu

  2. mięso doprawić tak jak na kotlety mielone,zrobić niewielkie pulpety i rzucać do wrzącej zupy,gotować 15 minut ,na koniec dodać masło i koperek,zupę podawać gorącą i z pieczywem

Komentarze do przepisu (8)

Konto usunięte 01 lutego 2013
jedna z moich ulubionych też, pyszności !
kstr54 01 lutego 2013
pyszna, polecam,robie taka
Konto usunięte 01 lutego 2013
Oooo mniam:-))) Bardzo fajna zupka dobra do wykorzystania jak zostaje np: rosołek z niedzieli:-)) Do ulubionych
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki