Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6878
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6878
Składniki
do garnka włożyć pokrojone warzywa,zalać wodą,dodać przyprawy,zagotować,wsypać ryż i gotować na wolnym ogniu
mięso doprawić tak jak na kotlety mielone,zrobić niewielkie pulpety i rzucać do wrzącej zupy,gotować 15 minut ,na koniec dodać masło i koperek,zupę podawać gorącą i z pieczywem