Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i aromatyczna zupa, idealna na zimowe obiady. Zupa ta jest bardzo syta. Zapraszam po przepis:)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 719
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36219
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 389
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 719
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36219
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 389
Składniki
Pierś z indyka, cukinię, paprykę i pomidora pokroiłam w kostkę, a kapustę pekińską w paski. Marchewkę i pietruszkę starłam na tarce o grubych oczkach. Wszystko przełożyłam do garnka i zalałam wodą. Dodałam czosnek, kukurydzę, pastę curry, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól i gotowałam przez 30 minut. 15 minut przed końcem gotowania wstawiłam w osobnym garnuszku makaron. Smacznego:)