Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żurek który zawsze wychodzi, można dodać jeszcze jajko będzie jeszcze lepszy ;-)
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 301
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 69
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5078
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32671
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 348
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 242
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 301
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 69
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5078
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32671
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 348
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 242
Składniki
1. Kiełbasę zalewamy wodą i gotujemy 30 minut.
2. Po tym czasie wykładamy kiełbasę, obieramy z flaczka i kroimy w krążki
3. Następnie przesmażamy na rozgrzanym oleju.
4. Ziemniaki obieramy i kroimy w kosteczkę, dodajemy do wywaru z kiełbasy i gotujemy
5. Wsypujemy Vegetę.
6. Kiedy ziemniaki są już prawie dobre dodajemy kiełbasę
7. Następnie doprawiamy majerankiem oraz solą.
8. Proszek Żurku rozrabiamy ze śmietaną.
9. Hartują wlewamy do zupy, jeszcze chwilkę gotujemy.
10. Zupa gotowa. 11. Smacznego.