Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27454
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 181
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1178
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27454
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 181
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1178
Składniki
W dużym garnku podsmażamy cebulę z paprykę z cebulą na maśle, dopóki wszystko nie zmięknie, najlepiej pod przykryciem. Następnie zalewamy wszystko wodą. Dodajemy vegetę, pomidory pokrojone w drobna kostkę, wcześniej sparzone i obrane ze skórki.Gotujemy. Na patelni obsmażamy kurczaka w soli. Dodajemy go do naszego garnuszka. Dodajemy koncentrat. Całość doprawiamy przyprawami. Wszystko gotujemy 10 minut. Na koniec dodajemy odcedzoną czerwoną fasole. Zupa najlepsza jest odgrzewana