Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rydze są cenione za swój smak. Zawierają również cenne substancje odżywcze, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Są nimi witaminy, składniki mineralne, duże dawki antyoksydantów, przede wszystkim beta-karotenu, likopenu oraz innych flawonoidów. Tak przygotowane przeze mnie rydze są podstawą do różnego rodzaju przygotowania potraw zimą.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 53
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 637
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 58
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 81
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 53
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 637
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 58
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 81
Składniki
Do rozpuszczonego masła klarowanego, wrzucamy pokrojone rydze. Dodajemy ziele angielskie, liść laurowy i dusimy mieszając, aby się nie przypaliły. Podduszone rydze doprawiamy solą i pieprzem. Do wyparzonych słoików przekładamy rydze, zkręcamy i gotujemy ok. 30 minut. Gotowe słoiki odstawiamy w chłodne miejsce.