Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zima powróciła z wielkim impetem dając nam nieźle w kość. A co jest najlepsze na rozgrzanie? Gęsta, aromatyczna, gorąca zupa. Jeśli lubicie klasyczne gołąbki to gwarantuje, że tą zupę również polubicie.
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1160
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1160
Składniki
Do dużego garnka wlewamy rosół, wrzucamy kapustę. Dodajemy wszystkie przyprawy. Całość gotujemy około 20 minut.
Na małej patelni na oleju podsmażamy cebulkę i dodajemy do kapusty. Dodajemy również mięso mielone, suchą ale przepłukaną kaszę, koncentrat pomidorowy oraz koperek. Całość mieszamy i gotujemy około 20-30 minut. Jeśli lubicie gęstsze zupy można ją zagęścić mąką ziemniaczaną.