Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanio i smacznie, też tak można. Każdy wie, że najlepszy rosół to ten, który jest długo gotowany z kilkoma rodzajami mięsa ale zapewniam, że dla zdrowia naszych kieszeni ten rosół sprawdzi się idealnie
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 274
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 476
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 274
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 476
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Składniki
1. Warzywa obierz i wrzuć do garnka z wodą ( Oprócz cebuli ) 2. Mięso umyj i dorzuć do reszty składników 3. Cebulę obierz i opal nad ogniem lub upraż na patelni 4. Dorzuć cebulę i przyprawy do wywaru 5. Gotuj w pyrtolącej się wodzie przez min 2 godz. 6. UWAGA ! Nie dopuść do zagotowania się rosołu ( Mały ogień wystarczy ) 7. Ugotuj makaron lub przygotuj lane kluchy