Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 80
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 646
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 80
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 646
Składniki
1. Wodę zagotować z kostką rosołową drobiową i sosem sojowym 2. Dodać wszystkie warzywa - marchew pokrojoną w paski/nitki ok. 3 cm, seler w krążki, łyżkę pokrojonego szczypiorku, przeciśnięty ząbek czosnku, białą rzodkiew pokrojoną w ćwiartki oraz 1 pieczarkę. 3. Dodać przyprawy i gotować ok. 10-15 min. 4. Podawać z makaronem - nitkami lub tradycyjnym chińskim np. ryżowym.