Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba nikomu nie trzeba przedstawiać tej zupy. mi się kojarzy z niedzielnym obiadem i gwarem przy stole. Gotuję ją zawsze kiedy jestem chora lub ktoś z mojej rodziny. Jest dla mnie najlepszą zupą świata. Na rosół zawsze mam ochotę.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 105
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 32
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 183
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 105
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 32
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 183
Składniki
Go garnka wrzucamy szponder zalewamy wodą i zagotowujemy. Szumujemy.
Dodajemy obrane i pokrojone marchewki, pietruszkę (korzeń), seler i dokładnie umyty por. Solimy, wrzucamy ziele angielskie i gotujemy 1,5 - 2 h. Po tym czasie dosalamy (jeśli trzeba), wsypujemy pieprz.
Gotujemy makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu i podajemy posypany świeżą, poszatkowaną natką pietruszki
Smacznego :)