Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do chłodnika potrzbujemy buraczki rzodkiewkę szczypiorek świeży ogorek jajko na twardo ocet só pieprz buraczki gotujemy w niewiekiej ilosci wody ugotowane scieramy na tarce o grubych oczkach ,tak samo inne warzywa . do wywaru z burakow dodajemy wszystkie warzywa + mleko zsiadłe ,razem mięszamy .doprawiamy sola pieprzem podajemy bardzo schłodzony . gestość w/g uznania .pyszny ,goraco polecam
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 180
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 114
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 180
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 114
Składniki
Gotujemy buraczki w niewielkiej ilosci wody, wszystkie warzywa sicieramy na tarce o grubych oczkach wszystko razem mieszamy + wywar z buraczkow dolewamy mleko zsiadle w/g uznania -chodzi o gęstosc -tak aby chlodnk nie byl zbyt gesty doprawiamy chlodzimy posypujemy duza iloscia koperku