Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 264
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
...ale pyszny.
Odsłon: 357
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 264
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
...ale pyszny.
Odsłon: 357
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, liść laurowy, ziele angielskie, czosnek, cebulę. Gotować 20 min.
Następnie dodać mrożone jarzyny, makaron, kostkę rosołową i zioła prowansalskie.. Gotować 15 - 20 min. Śmietanę zahartować ( do śmietany wlać gorący wywar i wymieszać ) i wlać do zupy. Doprawić solą i pieprzem. Udekorować koperkiem. Życzę smacznego :)