Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa rozgrzewająca zupa.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 269
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 269
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Składniki
1. Do blendera wlać ok. 1l wody, wrzucić jarmuż i dokładnie zblendować. 2. Następnie przelać do garnka i gotować z kostką rosołową oraz łyżeczką octu jabłkowego. 3. Na patelni rozgrzać olej z przeciśniętym przez praskę ząbkiem czosnku. Wrzucić pokrojone w kosteczkę warzywa oraz kukurydzę i podsmażyć chwilę. Przed końcem smażenia wrzucić na patelnię wszystkie przyprawy i przemieszać. Całość dodać do gotującego się wywaru i gotować 5-10min.