Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa na mleku kokosowym z wieprzowiną i anyżkowym koprem włoskim. Pikantno-kwaśna, z dużą ilością warzyw i azjatyckim charakterem - koniecznie wypróbujcie to połączenie smaków!
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 165
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 134
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 96
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 165
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 134
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 96
Składniki
Mięso kroimy w kostkę. Bulion mieszamy z mlekiem kokosowym, pastą tom yum, pomidorami i cukrem. Kiedy zacznie się gotować dodajemy mięso. Gotujemy na małym ogniu około 40 minut, aż mięso zmięknie. W międzyczasie przygotowujemy warzywa. Fenkuł kroimy na pół, wycinamy twardy środek, a resztę kroimy w paski. Jeśli macie fenkuł z liśćmi, to je również poszatkujcie. Pak choi kroimy w paski, cebulę w piórka, a czosnek w plasterki. Warzywa dodajemy do zupy i gotujemy jeszcze około 15 minut. Na sam koniec dodajemy makaron i gotujemy aż zmięknie. W razie potrzeby doprawiamy pieprzem.