Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię smaki Azji i właśnie nimi zainspirowałam się robiąc tą zupę. Troszkę tajska, troszkę japońska i moje małe modyfikacje- wyszła pycha!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4782
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 40
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 31860
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4782
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 40
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 31860
Składniki
Grzyby mun namoczyć przez co najmniej 40 min w gorącej wodzie, następnie ugotować je wraz z pokrojoną w słupki marchewką.
Podczas gotowania dodać kukurydzę i gotować całość, dodając sosu sojowego.
Sezam lekko uprażyć na teflonowej patelni.
Makaron ryżowy przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Do miski nałożyć makaron, nalać zupę, a całość skropić sosem z limonki i posypać sezamem oraz natką pietruszki.