Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo fajny niespotykany smak,dla mnie podobnie smakuje jak kapuśniak z młodej kapusty
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1557
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 71
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1557
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 71
Składniki
wykonanie :Do garnka wlać 2,5 litra wody, dodać dowolne mięso i marchew w całości, pogotować do miękkości mięsa, dodać włoszczyznę oraz pokrojone w kostkę ziemniaki, doprawić do smaku przyprawami, gotować do miękkości ziemniaków. W między czasie na patelnię dodać masło, pokrojoną w kostkę cebulę i czosnek, zeszklić, następnie dodać starte na tarce jarzynowej ogórki chwilę podsmażyć, dodać do zupy, chwilę pogotować, dodać śmietanę rozrobioną z wywarem z zupy, zagotować. Po wyłączeniu gazu pokroić dobno koperek.