Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zupa na chlodniejsze dni
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 496
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 496
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 158
Składniki
W garnku podsmazam cebule, czosnek dodaje pokrojone pieczarki i wszystko razem dusze, dodaje pokrojona marchewke i ziemniaka i chwile gotuje. Wlewam 4 kubki wody i powoli gotuje, dodaje pietruszke. Jak wszystko zmieknie blenduje i wrzucam wczesniej ugotowane tortelini (dzisiaj ze szpinakiem i riccota). I jem :)