Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszcz w swieta zawsze smakuje najlepiej ale w ciagu roku tez nie jest zly :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 19
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 19
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Składniki
Do garnka wrzucami wszystkie warzywa, zeberko i przyprawy i zalewam woda, gotuje na bardzo malym ogniu ok 60 minut. Osobnko gotuje ziemniaki i lacze z podsmazona kielbaska. Na koniec posypuje wszystko majerankiem. Smacznego