Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tą zupkę zawsze robię, gdy ktoś z domowników ma problemy z brzuszkiem, ale nie tylko wtedy :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 719
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1854
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 719
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1854
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Pierś pokroić i gotować do miękkości z włoszczyzną i ziemniakami, oraz kostką rosołową. Gdy mięso i warzywa będą już miękkie dodać kaszę i nadal gotować aż ziarna będą miękkie. Całość doprawić pieprzem i podawać z posiekaną pietruszką.