Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mocno warzywne a zarazem mięsne. Ja je bardzo lubię bo szybko się przyrządza.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1791
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1791
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
umyj, obierz i pokrój warzywa (cukinia, pomidor, papryka, cebula) i podsmaż na oliwie z oliwek tak aby się lekko rozgotowały
przypraw do smaku
mięso mielone połącz z jajkiem i mąką, uformuje z niego malutkie kuleczki i gotuj je na wcześniej przygotowanym bulionie z kostki rosołowej
podawaj same, z ryżem lub ziemniakami wedle uznania.
SMACZNEGO!