Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6046
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6046
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Składniki
cebule pokroić w plasterki i zeszklić na oleju.oczyszczone grzyby i pokrojona w gruba kostkę paprykę dodać do cebuli i posolić smażyć na dużym ogniu przez 3 min.ciągle mieszając.zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem 25 min,przed ok 5 minut do końca dodać pokrojone w ćwiartki pomidory doprawić sola i pieprzem.