Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podawać jako danie obiadowe lub jako danie "imprezkowe" ;)
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 193
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 423
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 457
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 193
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 423
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 457
Składniki
Pomidory i paprykę obrać ze skóry, pokroić w małą kostkę. Pieczarki obrać i umyć w całości, pokroić. Cebulę obrać, pokroić. Kiełbasę pokroić w małą kostkę.
Do garnka wlać trochę oliwy. Wrzucić kiełbasę, lekko podsmażyć. Dorzucić cebulkę, dusić na małym ogniu. Pokrojoną paprykę wrzucić do garnka.
Pieczarki podsmażyć na patelni, wrzucić do garnka.Poddusić chwilkę.
Dodać pomidory. Wymieszać i dusić.
Doprawić solą, pieprzem, bazylią i cukrem do smaku.
Dusić, aż wszystkie składniki będą miękkie. Podawać z ryżem lub pieczywem. SMACZNEGO ;)