Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i rozgrzewjace danie dla lubiacych warzywa.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 118
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5338
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 118
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5338
Składniki
Cebule pokroic w piorka, wrzucic na rozgrzany olej, smazyc az sie zeszkli. W tym czasie pokroic paparyke w paski, dorzucic do podsmazonej cebuli.
Kielbase pokroic w plasterki, podsmazyc na osobnej patelni.
Kiedy papryka zacznie robic sie mieka, dodac do warzyw pokrojone w cwiartki pomidory. Zmniejszyc ogien i dusic pod przykryciem.
Kiedy wiekszosc soku z pomidorow odparuje, dodac do potrawy podsmazona kielbase, koncentrat pomidorowy i przyprawy. Wymieszac, pozostawic na malym ogniu przez kolejnych 20-30 min.