Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 667
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 99
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 667
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 99
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Kiszoną kapustę drobno pokroić włożyć do dużego gara i zalać wodą,dodać kości i żeberka oraz ziele angielskie z liściem laurowym i gotować aż zmiękną żeberka.Ziemniaki obrać i pokroić na małe kawałki i ugotować. Cebule pokroić i usmażyć z pokrojoną w kostkę kiełbasą,gdy kiełbasa będzie już dobrze zrumieniona to dodać 2 łyżki mąki i wymieszać 2 minutki razem podsmażyć.Miękkie żeberka wyciagnąć i obrać mięso drobno je pokroić i wrzucić do kapusty to samo z kościmi,dodać ugotowane ziemniaki, podsmażoną kiełbaskę wszystko to przyprawić i pogotować razem na małym ogniu przez 5 minut.Życzę smacznego