Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na bazie jogurtu,bez tłuszczu ,lekkie i smaczne. Kto lubi podroby na pewno będzie zachwycony smakiem:)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36047
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 176
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 314
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 380
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36047
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 176
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 314
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 380
Składniki
Żołądki oczyścić i wymoczyć w zimnej wodzie. Pokroić na mniejsze części,zalać zimną wodą i pogotować 5 min. Wodę odlac i tak postąpić jeszcze 2 razy. Do żołdków dać warzywa suszone,ziele angielskie,liście laurowe,czosnek granulowany i gotować dopóki żołądki nie zmiękną.
Zrobić zaczepkę z mąki,w odrobinie zimnej wody roztrzepać mąkę ,wlać do sosu.Doprawić do smaku pieprzem sola ,maggim.Jeśli nie lubicie mozna pominąc. Na końcu wlać zahartowany w sosie jogurt, posiekany koperek ,zagotowac.
Smacznego życzę!