Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zmieniona wersja Flaków ale zachęcam bo smakują wyśmienicie.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4820
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4820
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Składniki
1. Mięso z kurczaka gotujemy w wodzie jak rosół z dodatkiem warzyw: seler, pietruszka, marchew, cebulę oraz przyprawami: Vegeta, sól. 2. Gdy udka i warzywa są już dobre wyjmujemy a do rosołu dodajemy liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, gałkę, majeranek, chili oraz zacierki i gotujemy dalej.
3. W tym czasie obieramy ze skórki mięso i drobno kroimy. 4. Warzywa ścieramy na tarce o dużych oczkach. 5. To wszystko dodajemy do rosołu.
6. Smakujemy ewentualnie jeszcze doprawiamy. 7. Zupa gotowa, smacznego.