Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ulubiony krem moich dzieci w dodatku łatwo w przygotowaniu.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
boczek w garnku usmażyć, dodać pokrojoną cebulę i smażyć aż do ciemnego osadu na dnie garnka. obrane, pokrojone ziemniaki dodać do cebuli i boczku. zakac około 1,5l wody i gotować do miękkości ziemniaków. przyprawić do ulubionego smaku. na sam koniec zblendowac na krem i opcjonalnie dodać koper i 100g masła. smacznego