Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś już serce mnie nie kuje więc se zupki ugotuje, moja rodzinka lepiej się poczuje gdy im zupka posmakuje.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać żołądki drobiowe (moje są z zamrażarki), marchew pokrojoną dowolnie oraz korzenie pietruszki, gotować do miękkości żołądków.
Jak już żołądki są miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, ziela angielskie, liść laurowy, liście selera
I po chwili kaszę, gotować do miękkości ziemniaków i kaszy.
W międzyczasie śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy.
Gdy już ziemniaki są miękkie dodać natkę pietruszki i doprawić do smaku przyprawą jaką kto lubi lub solą, zagotować.
Następnie zalać zupę śmietaną
I ją zagotować.
Zupa na żołądkach wyszła przepyszna.