Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sycąca i rozgrzewająca zupa połączyłam kaszę, ryż i ziemniaki i zupa wyszła bardzo smaczna.
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 273
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 279
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 698
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 273
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 279
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 698
Składniki
Skrzydełka opłukaj włóż do garnka zalej wodą zagotuj, zbierz szumowiny dodaj startą na tarce o grubych oczkach marchew, pietruszkę i selera. Pora pokrój w paski dodaj do zupy. Gotuj około 15 minut.
Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę. Kaszę i ryż opłukaj. Ziemniaki, kaszą, ryż dodaj do zupy razem z przyprawami, dopraw do smaku solą i pieprzem. Gotuj do miękkości ziemniaków, kaszy i ryżu . Skrzydełka wyjmij obierz mięso i wrzuć do zupy. Przed podaniem posyp natką pietruszki.