Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik gotowany na gęsinie ma niecodzienny smak. Niby tylko inny wywar, a zupa nabiera całkiem innego smaku.
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 260
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 32
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 732
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 137
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 39
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 260
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 32
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 732
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 137
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 39
Składniki
Skrzydła włóż do garnka, dodaj liście, ziele i pieprz. Zalej 3 litrami wody. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Gotuj na małym ogniu przez ok. 1 h. Dodaj oczyszczoną i pokrojoną włoszczyznę. Po 15 minutach dodaj obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki oraz kaszę. Gotuj przez 20 minut. Dopraw do smaku pieprzem i solą.