Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kremowa zupa grzybowa"
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 21
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1050
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 718
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 141
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 211
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 312
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 21
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1050
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 718
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 141
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 211
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 312
Składniki
Pieczarki umyć, pokroić w cienkie plastry, czosnek zmiażdżyć, cebulę posiekać, poddusić na maśle.
Grzyby moczyć przez ok. 20 minut, posiekać, dodać do pieczarek i cebuli, zalać bulionem, dodać zioła i przyprawy, gotować ok. pół godziny.
Śmietanę wymieszać z odrobiną wywaru (by się nie zwarzyła), dodać do całości, zmiksować na gładko, posypać posiekaną natką. Zupę dekorować kawałkami grzybów.Źródło: Twoje Imperium