Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z kalafiora w skład którego będzie również podsmażona cebulka z czosnkiem i na końcu posypię zupę pszennymi grzankami.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 990
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 990
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić i podsmażyć na patelni. Następnie wrzucić do gotującego się bulionu z ziemniakami i gotować. Kalafiory wrzucić do garnka i chwile gotować. Zblendowac na krem. Szczegóły co do przygotowania tej zupy znajdziecie w załączanym filmie :)