Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciąg dalszy sprzątania lodówki,czasem mamy coś już zbytecznego i nie wiemy co z tym zrobić.Wyrzucić szkoda,bo nic w kuchni nie powinno się zmarnować,więc długo się nie namyślając wyszedł pyszny kremik,który bardzo polecam:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 36
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 106
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 18
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 36
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 106
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 18
Składniki
Umytą kapustę pokroić,dać do garnka.Dodać pozostałe pokrojone warzywa,zalać wodą tylko tyle by lekko warzywa były przykryte i gotować około 10min. Pomidora obrać ze skórki,pora pokroić i usmażyć na maśle.Dodać do pozostałych warzyw i gotować około 25min. Lekko przestudzone warzywa zblendować,dać na gaz ,zagotować dodać śmietanę i doprawić do smaku. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym. Smacznego życzę!