Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, pyszna zupka, którą można podawać z dowolnymi dodatkami ;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Z gołębia, marchewki, pietruszki i natki selera przygotować wywar.
Cebulę, ziemniaki i dynię usmażyć an oliwie z dodatkiem przypraw.
Następnie wszystko razem zmiksować, czyli jarzyny z patelni, mięso gołębia i jarzyny z wywaru. W razie potrzeby doprawić do smaku. Podawać z kleksami śmietany. Smacznego!