Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 126
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6899
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 126
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6899
Składniki
Dynię obrać ze skórki , usunąć nasiona, warzywa obrane i pokrojone w kostkę podsmażyć na maśle , zalać bulionem i gotować ok 20 min na średnim ogniu . Kiedy warzywa będą miękkie dodać przyprawy i zmiksować .
Propozycja podania : z pestkami dyni , groszkiem ptysiowym i śmietaną.